Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik?

Gewijzigd op Mon, 10 Jul 2023 om 05:09 PM

Installatievoorwaarden:

• Er is een werkende internetverbinding.
  • Er is een stopcontact aanwezig in de meterkast.
  • De maximale afstand tussen het stopcontact en de elektrameter is 1,5 meter. De afstand tussen het stopcontact en de gasmeter is bij analoge en digitale meters maximaal 2 meter.
  • De aansluiting met het internet hoeft niet in de meterkast te zitten. De verbinding is draadloos. De maximale afstand tussen de router en hardware is 8 meter.

Je dient zelf te bepalen of aan deze eisen wordt voldaan alvorens je de EnergyFlip meetset bestelt.