Wat doet Aurum met mijn gegevens?

Gewijzigd op Mon, 30 Oct 2023 om 02:40 PM

Aurum verwerkt je gegevens enkel om je te informeren over je energieverbruik en om je, aan de hand van je verbruik, bespaartips te geven, zo nodig technische ondersteuning te bieden bij het gebruik en/of je te helpen met overstappen naar een nieuw energiecontract.

De app is alleen toegankelijk via je eigen account. Dit garandeert een veilige verwerking van je gegevens. Je verbruiksgegevens zijn privé: ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt en ook niet met derden gedeeld en blijven jouw eigendom. Wil je stoppen met het gebruik, dan kan je je account verwijderen

Meetgegevens worden gescheiden van persoonsgegevens opgeslagen zodat deze data niet te herleiden is naar individuele personen. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het verlenen van service bij vragen aan onze helpdesk. Eventueel uitgebrachte groepsrapportages zijn niet herleidbaar tot een individueel persoon.

 Uiteraard nemen wij alle benodigde maatregelen en voldoen wij aan de gestelde eisen vanuit wetgeving met betrekking tot verwerking en opslaan van (persoons)gegevens. Je privacy is hiermee gewaarborgd.

 Raadpleeg voor meer informatie de privacyverklaring en de voorwaarden.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren