Kan ik de EnergyFlip aan iemand doorgeven?

Gewijzigd op Mon, 10 Jul 2023 om 05:16 PM

Zeker! De EnergyFlip moeten wij wel even ontkoppelen van je account zodat hij beschikbaar is voor een nieuwe installatie. Jouw meetgegevens blijven in jouw account staan en gaan niet met mee naar het nieuwe account.


Je kan er ook voor kiezen om je account te verwijderen, dan zullen ook je meetgegevens verloren gaan.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren