Hoe maak ik een account aan?

Gewijzigd op Fri, 14 Jul 2023 om 03:20 PM

Download de De EnergyFlip app via de Google Play Store (Android) of de Apple Store (iOS). Typ in ‘EnergyFlip’. Onder de uitgever ‘Aurum Europe’ vind je de app.

Het aanmaken van een account loopt via de app.
Wanneer deze wordt gestart, staat er onder de loginknop "Heb je nog geen account?"

Wanneer hier op getikt wordt, kan er op het volgende scherm een e-mailadres ingevoerd worden om een account mee aan te maken.

Vervolgens ontvang je een mail met een link.

Als je deze op je telefoon opent, komt je in de app op een scherm waar je een wachtwoord op kan geven.

Open je de link op een ander apparaat, dan wordt er een browserscherm geopend.

Na het opgeven van het gewenste wachtwoord, kan je inloggen in de app.