Hoe bevestig ik de elektrasensor?

Gewijzigd op Mon, 10 Jul 2023 om 02:44 PM

Draaischijf meter

Het gat van de sensorhouder dient precies over het midden van de draaischijf geplakt te worden. Dit midden wordt meestal aangegeven met een uitlijningsstreepje. Let er bij het plaatsen van de houder op dat één van de twee groene hulplijntjes gelijkloopt aan de schijf (horizontaal).

Digitale meter

Op deze meter knippert een LED (lampje). Het gat van de sensorhouder dient precies over de LED heen geplakt te worden.

Op de transparante sensorhouder is een plakstrip bevestigd. Verwijder de beschermfolie en plak de houder voorzichtig op de meter. Druk de houder stevig aan zodra deze correct geplaatst is.

Klik de elektrasensor in de sensorhouder zoals getoond in het voorbeeld hieronder.  Je kan de elektrasensor herkennen aan het symbool van een stekkertje.