Hoe kan ik contact opnemen?

Gewijzigd op Wed, 20 Dec 2023 om 09:07 AM

Heb je hulp nodig met de installatie? Raadpleeg onze installatiehulp.

Heb je vragen over de gateway, de app of andere diensten van EnergyFlip? Neem eerst eens een kijkje in onze uitgebreide kennisbank.

Kom je er desondanks niet uit? Ons toegewijde serviceteam staat klaar om je verder te helpen.

Email ons op werkdagen naar: service@energyflip.com

Of vul het contactformulier in de groene vraagwidget recht onderin

Let op: Ons serviceteam geniet van een welverdiende vakantie van 22 december tot en met 3 januari. Als je tijdens deze periode een vraag hebt, bekijk dan onze kennisbank opnieuw of stuur een e-mail. We nemen contact met je op na 3 januari. Fijne feestdagen! ?