De uitbreidingsset is geïnstalleerd en aangesloten, maar ik zie nog niets in de app?

Gewijzigd op Fri, 19 Apr 2024 om 12:11 PM

Controleer de aansluitingen.

• Is de kabel juist geplaatst op de meter. De kWh-meter heeft een A+, B en een G-poort.
  • De rode ader komt op de A, zwart ader komt op B en groen op G-poort.

Als de kWh-meter is aangesloten, kan het zijn dat deze nog op je juiste instellingen moet worden gezet.

De juiste instellingen zijn: baudrate: 2,4/2400, adres: 1, parity: none

Heb je bovenstaande gecontroleerd en werkt het nog steeds niet, neem dan contact op met onze servicedesk.

Wij kunnen controleren of alle instellingen goed staan.