Hoe ziet de weergave van het zonnescherm eruit?

Gewijzigd op Vr, 14 Jul, 2023 om 3:03 PM

Van dit scherm zijn drie varianten:

1. Huishoudens zonder zonnepanelen. Hier wordt de opwek van alle gebruikers in beeld gebracht en is een link te vinden naar een pagina met informatie over zonnepanelen.
  2. Huishoudens met zonnepanelen. Het scherm geeft weer hoeveel er tot nu toe dit jaar is teruggeleverd. Er wordt ook een link gegeven naar de shop om een uitbreiding te kunnen aanschaffen, waarmee de opwek gemeten kan worden. Heeft de gebruiker de uitbreiding in het bezit, dan kan vanuit dit scherm het aansluitproces gestart worden.
  3. Huishoudens waar opwek wordt gemeten. Nu wordt de totale opwek van dit jaar weergegeven. Dit wordt daaronder verdeeld in het percentage dat direct in de woning verbruikt is en wat er is teruggeleverd aan het net.

1. Geen zonnepanelen

2. Zonnepanelen niet aangesloten

3. Zonnepanelen aangesloten