Hoe kan ik de internetverbinding van de EnergyFlip opnieuw instellen?

Gewijzigd op Fri, 22 Sep 2023 om 02:38 PM

Als je een nieuwe router hebt geplaatst of van provider bent veranderd, moeten de nieuwe Wi-Fi gegevens aan de EnergyFlip gateway, model vierkant wit kastje, worden doorgegeven.  Heb je het model meetstekker, klik dan hier.

1.De EnergyFlip gateway heeft rechts van de poorten een gaatje met een reset knop. Deze kun je indrukken met behulp van een paperclip. Als deze goed is ingedrukt, gaat het onderste ledlampje rood knipperen.

2. Zorg ervoor dat je telefoon/tablet is verbonden met je eigen Wi-Fi netwerk.

3. Open de app.

4. Omdat de gateway niet verbonden is zal je de melding “Communicatiestoring” krijgen. Druk daar op “oplossen”

5. Nu komt het scherm “Maak verbinding met de gateway” in beeld. Afhankelijk van het besturingssysteem (iOS of Android) van uw telefoon vervolgt u de volgende stappen.

Heeft u een iPhone of iPad? Klik hier

Heeft u een Android toestel? Klik hier