Ik heb een meetstoring in beeld, wat moet ik doen?

Gewijzigd op Mon, 18 Sep 2023 om 12:04 PM

Als de app een melding meetstoring geeft, betekent dit dat de gateway wel internetverbinding heeft, maar dat er geen metingen doorkomen. Controleer daarom de aansluitingen.

Het is ook mogelijk dat je zonnepanelen hebt en bij de installatie van de set hebt aangegeven dat deze uitgelezen worden met een aparte meter. Als je de set toch niet op een extra meter aangesloten hebt, kan dit voor een foutmelding in de app zorgen. Neem contact met ons op om de instelling aan te passen.