EnergyFlip Lite Product omschrijving

Gewijzigd op Tue, 25 Jul 2023 om 11:41 AM

Wil jij direct inzicht in jouw (historische) energieverbruik en vind je het niet live in beeld krijgen prima? Dan is er nu EnergyFlip Lite. Met EnergyFlip Lite koppel je de app direct met een code aan je Nederlandse slimme meter. Je hebt geen meetset nodig – je schaft alleen de app aan. EnergyFlip Lite is dus goedkoper. Terwijl je dezelfde gegevens ziet als met de EnergyFlip meetset, alleen komen deze na 1 à 2 dagen beschikbaar. Wel een vinger aan de pols dus, maar niet à la minute.

 

In de EnergyFlip app kun je het energieverbruik van de afgelopen dagen (in uren), maanden en jaren terugkijken.  Zo krijg je een heel gedetailleerd overzicht van de pieken in stroom- en gasverbruik. En als je van energieleverancier wisselt, heb je nog steeds inzicht van je verbruik door de jaren heen, omdat wij onafhankelijk zijn van de energiemaatschappijen.

 

De app toont je exact op welke dagen je bovengemiddeld verbruikt hebt, en ook de kosten hiervoor. Heb je zonnepanelen? Dan kun je zien hoeveel er is terug geleverd: zowel in kWh als in euro’s.

 

Ook toont de EnergyFlip app jouw sluipverbruik en geeft je regelmatig slimme tips om energie te besparen. Zo bespaar je gemiddeld €150 per jaar op jouw energierekening.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren